o.c.d.l.

Donează

Sprijină activitatea O.C.D.L.

paypal / card bancar

 

Pentru donații online puteți folosi cardul bancar accesând linkul de mai jos.

DONEAZĂ EUR

 

DONEAZĂ USD

Utilizatorii conturilor PayPal pot efectua donații către contul PayPal O.C.D.L. folosind adresa office@ocdl.ro sau contul @ocdl

Transfer bancar

   

BENEFICIAR: Asociatia Oficiul Crestin pentru Drepturi si Libertati

BANCA: BCR – Banca Comercială Română

SWIFT: RNCBROBUXXX

CIF: 46140282

RON: RO52 RNCB 0254 1727 3381 0001

EUR: RO03 RNCB 0551 1727 3381 0001

USD: RO60 RNCB 0255 1727 3381 0001

impozitul pe venit

 

Implică-te în promovarea și apărarea valorilor moral-creștine. Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit prin completarea formularului online, fără să te coste nimic.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți (O.C.D.L.), în calitate de organizație non-guvernamentală, reprezintă o platformă profesională, civică și apolitică, fiind alcătuită din avocați și alți specialiști din domenii profesionale conexe care urmărește să genereze și potențeze plusvaloare socială, interprofesională și multisectorială, asigurând suport juridic și profesional la nivel național și internațional, atât persoanelor juridice, organismelor și organizațiilor internaționale, cât și instituțiilor din România, după caz.

– valori –

misiune

Libertatea religioasă

Sanctitatea vieții umane

Familia

Libertatea de exprimare

Drepturi parentale

Pe deplin încredințați că voia și lega lui Dumnezeu este bună și desăvârșită, O.C.D.L. are la baza funcționării și activității sale următoarele principii și valori: standarde profesionale ridicate; principii și valori moral-creștine; transparență și onestitate; responsabilitate și confidențialitate; dialog, conlucrare și colaborare, dăruire și imlicare, inclusiv pro-bono. Toate acestea au ca scop îndeplinirea misiunii de apărare, promovare și susținere a drepturilor și libertăților fundamentale.