o.c.d.l.

Echipa O.C.D.L.

CONDUCEREA ORGANIZAȚIEI

Consiliul director al O.C.D.L. este responsabil pentru stabilirea politicilor și pentru supravegherea organizației. Avocat și președinte, Timotei Lavric, conduce un grup talentat și dedicat de avocați și alți membrii ai organizației. Pe lângă activitatea profesională ca avocat în Baroul Timiș – U.N.B.R., Timotei este un creștin devotat, studiind scriptura și oferind învățătură, în tot adevărul, fraților și totodată semenilor săi. Nu doar membru fondator, ci un om care a avut un vis măreț, vis ce acum este împărtășit altora, sub călăuzirea lui Dumnezeu.

Consiliul director al Oficiului Creștin pentru Drepturi și Libertăți a adoptat o declarație doctrinară creștină, dar nu își limitează serviciile la creștini, deoarece drepturile creștinilor sunt afectate de drepturile altora.

O.C.D.L. cooperează și își coordonează activitatea și cu privire la alte organizații care apără libertatea religioasă, fiind pro-viață și pro-familie. Personalul juridic al O.C.D.L. apreciază că există putere în unitate, unindu-și forțele pentru a colabora cu multe grupuri și organizații (printre care menționăm Liberty Counsel – S.U.A., ADF International și alți avocați la nivel european). Organizația noastră este, astfel, deschisă la noi parteneriate, însă fără a neglija indepentența fiecărei entități sau a crezurilor pe care aceste entități sunt constituite.

Aderare la O.C.D.L.

Dacă dorești să iei parte la proiectul O.C.D.L., te rugăm să completezi formularul de pre-adeziune pe care îl găsești în secțiunea „Implică-te și tu”, iar ulterior să îl trimiți în atenția noastră la adresa de email: office@ocdl.ro

- valori -

misiune

Plecând de la certitudinea că fiecare persoană este creată după chipul și asemănare lui Dumnezeu, credem că ființa umană trebuie tratată cu demnitate și respect, cu protejarea și respectarea drepturilor și libertăților intrinseci

Libertatea religioasă

Sanctitatea vieții umane

Familia

Libertatea de exprimare

Drepturi parentale

Pe deplin încredințați că voia și legea lui Dumnezeu este bună și desăvârșită, O.C.D.L. are la baza funcționării și activității sale următoarele principii și valori: standarde profesionale ridicate; principii și valori moral-creștine; transparență și onestitate; responsabilitate și confidențialitate; dialog, conlucrare și colaborare, dăruire și implicare, inclusiv pro-bono. Toate acestea au ca scop îndeplinirea misiunii de apărare, promovare și susținere a drepturilor și libertăților fundamentale.