6, March 2024
Oficiul Crestin pentru Drepturi si Libertati

Conferința „Protejarea vieții nenăscuților” la Parlamentul European

În cursul acestei săptămâni, alături de mai multe organizații pro-viață din Europa și diverși membri ai Parlamentului European, Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți a luat parte la o conferința organizată de ONE OF US Federation în cadrul proiectului “Week for life”, având ca temă “Protejarea vieții nenăscuților: Rolul societății civile, al politicienilor și al mass-mediei”. Evenimentul a avut loc chiar la o zi după ce Franța a devenit prima țară care a înscris în Constituția sa dreptul femeilor la avort.
 
Conferința a oferit mai multe perspective asupra avortului și a acțiunilor pro-viață la nivel european, fiind prezentat rolul instituțiilor academice, al societății civile, juriștilor, politicienilor, respectiv rolul mass-mediei în procesele de apărarea vieții.

Manifestul pentru viață

În spiritul misiunii și a crezului OCDL, a fost făcut public “Manifestul pentru viață”, un document care exprimă și afirmă angajamentul pro-viață, confirmând pe această cale dedicarea și perseverența în a proteja viața (de la concepție până la moarte naturală).
Citat:
…în sediul Parlamentului, politicienii, societatea civilă și știința însăși își reînnoiesc, prin acest memorandum, angajamentul și recunoașterea valorii infinite a existenței umane și nutresc speranța pentru o societate care prețuiește fiecare VIAȚĂ.”
Alătură-te în rugăciune, ca voluntar, sponsor sau colaborator OCDL! www.ocdl.ro

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *