17, October 2022
Oficiul Crestin pentru Drepturi si Libertati

Lansare O.C.D.L.

În 15 octombrie 2022 a avut loc lansarea oficială a organizației Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți. O.C.D.L. este o platformă profesională, civică, creștină, apolitică, alcătuită din avocați și alți specialiști din domenii profesionale conexe care, având la bază principii și valori creștine, precum și standarde profesionale ridicate, generează și potențează plusvaloare socială, interprofesională și multisectorială, asigurând suport juridic și profesional, la nivel național.

Totul a început în anul 2016, cu un vis. Un vis născut în mintea și în inima unor avocați, că dreptatea să nu coste. Am visat să nu plătim pentru dreptate cu libertatea noastră, cu familiile noastre, cu viitorul generațiilor viitoare. Am avut visul de a crea o inițiativa națională care să intrupeze valorile fundamental creștine, să supravegheze și să securizeze inerentă acestora pe plan juridic, și să intervină într-un mod activ prin acțiuni de reconfigurare în scopul promovării și protejării drepturilor și libertăților creștine.

La eveniment au participat sute de persoane, iar printre vorbitori au fost reprezentanții cultelor religioase, oameni politici, dar și cadre universitare. Demnitatea umana trebuie apărată cu orice preț, așadar înființarea Oficiului Creștin pentru Drepturi și Libertăți le permite oamenilor să apeleze la serviciile unor avocați creștini care nu se dezic de la valorile pe care le reprezintă. Europa se confruntă cu tot mai multe cazuri de abuz al creștinilor, însă România trebuie să fie o voce puternică și reprezentativă a valorilor biblice. 

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina evenimentului sau pe pagina oficială a organizației: www.ocdl.ro

1 Comment

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *